Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla következő frissítéséhez újra kell telepíteni majd az egész játékot

|

Egy fokkal kellemetlenebb lesz a következő Valhalla csomag telepítése, mint a korábbiak esetében, cserébe jelentősen csökken a játék mérete.

Hirdetés

Aki szeretné a továbbiakban is az Assassin's Creed Valhalla legfrissebb verzióját pörgetni, az hamarosan kénytelen lesz újratelepíteni az egész játékot. Az 1.4.1-es frissítés kötelezővé teszi ezt a folyamatot, de jó okkal: a csomag teljesen átalakítja a játék fájlstruktúráját.

A Ubisoft egy új megközelítést használ, aminek köszönhetően jelentősen csökken majd a Valhalla teljes helyigénye, szóval megéri a folyamat ezt a kellemetlenséget.

Hirdetés

Az, hogy mennyivel foglal majd kevesebb helyet a vikingkaland már platformfüggő. Az Xbox Series X tulajdonosok járnak majd a legjobban, ők ugyanis 44GB-ot nyernek a frissítéssel, míg a PS5-ös srácok csak 13-at. A PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékosok mind 30GB körüli szabad helyet nyerhetnek vissza a frissítéssel és az újratelepítéssel.

A fejlesztők nem magyarázták túl a dolgot, csak annyit árultak el, hogy ezt a fájlok átrendezésének köszönhetjük. Akárhogy is, valószínűleg sokan fognak örülni az így nyert szabad tárhelynek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)