Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla mai frissítése több game-breaking bugot is javít

|

Remélhetőleg az 1.1-es Assassin's Creed Valhalla update segít majd azokon, akik önhibájukon kívül akadtak el a Ubisoft játékában.

Hirdetés

A Assassin's Creed Valhalla nem kevés buggal jelent meg kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt, és ezek között bizony akadtak olyan hibák is, amelyek következtében kulcsfontosságú küldetések váltak teljesíthetetlenné. Ha valaki belefutott egy ilyen akadályba, akkor két lehetősége maradt: vagy vár egy későbbi javításra, vagy pedig teljesen elejéről kezdi újra a játékot.

Én magam is azok közé tartozom, akinek nagyjából 30 óra után új kalandot kellett indítania, ráadásul pont a tesztidőszakban (egy életre megtanultam a manuális mentések fontosságát, elhihetitek). Sajnos az én életemet megkeserítő hibát eddig még nem javították (ki tudja, talán a mai tapaszt ezt is orvosolja), de azóta kiderült, hogy ott legalább trükközéssel meg lehetett oldani a dolgot: az egyik sztorimisszió során nem tudtam bejutni egy szobába, amit egy tologatható akadály zárt el. A mozgatható objektum beragadt, viszont ha fogtam egy tetemet, és azzal dobáltam, akkor szépen lassan arrébb tudtam toszogatni. 

Hirdetés

A játék befejezése után viszont most épp egy másik bug borzolja az idegeimet: nem tudom lezárni az Ősök Rendjének küldetésszálát, mivel az utolsó taghoz kapcsolódó misszió nem triggerelődik, ugyanis egy hiba miatt már megkaptam az érte járó jutalmat, noha el sem kezdtem a végső küldetést. Nem tudom, hogy a mai patch ezt is javítja-e, de az 1.1.0-s update egy halom más apróság mellett sok game-breaking bugot is kigyomlál a játékból az ígéretek szerint.

Lehet, hogy épp a titeket visszafogó valamelyik hiba is megkapja végre a foltozását, érdemes lesz ránézni ma az Assassin's Creed Valhallára. A teljes patch note-ot itt találjátok meg. Jön egy " Yule Festival" nevű játékbéli esemény is, de szerintem a hibajavítások most mindenkit jobban izgatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)