Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla mai frissítése több hónapos gondokat rak helyre

|

Mire ezt olvassátok már lehet, hogy csordogál is lefelé a 14GB-os csomag, ami három új képességet és rengeteg javítást, változást hoz.

Hirdetés

Az Assassin's Creed univerzum szépen bővül, de amíg a könyvek és képregények sokasága foglalja le a rajongók egy részét, addig a többieknek ott a Valhalla és a vikingélet izgalmai.

A játék folyamatosan kapja a kisebb-nagyobb frissítéseket, melyek nem ritkán egyébként kisebb-nagyobb hibákat is magukkal hoznak, erre is igyekszik a jövőben jobban odafigyelni a kiadó, és ezért ritkábban is jönnek a Valhalla patchek. A legújabb csomag, az 1.2.1 ma érkezett, és három új képesség mellett olyan javításokat is ígér, melyek hónapokkal ezelőtt bekerült bugokat tesznek helyre.

Hirdetés

A három új képesség mindegyike hasznos lesz: a Cold Rage-nek köszönhetően nem zavarhatnak meg közelharcos csapások közben, az Eye of the North ugyanezt okozza csak célzás közben, míg az Intense Rage segít a hárítás és különleges képességek használata közbeni zavargás ignorálásában.

Javítások tekintetében például megkapjuk az egy hónapja problémás lóhangok fixálását, a halakkal kapcsolatos hibajavításokat, és a hiányzó halfajok is visszatérhetnek végre természetes közegeikbe. Emellett a kivégzéses animációt sem kell már harcok közben végignézni, ami a türelmetlen harcosoknak lehet kedvező fejlemény. 

Az 1.2.1 ma délután 2-kor futott be, a csomag mérete pedig 14GB, legalábbis PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)