Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla megerősítette, melyik Odyssey-főhős számít kánonnak

|

Immár teljesen bizonyos, hogy Alexios vagy Kassandra volt-e az Assassin's Creed Odyssey hivatalos főszereplője.

Hirdetés

A 2018 októberében megjelent Assassin's Creed Odyssey legelején el kellett döntenünk, hogy férfi vagy női főhőst, tehát Alexiost vagy Kassandrát akarjuk-e irányítani. Okosan oldotta meg ezt a dolgot a Ubisoft (és most némi spoiler következik), ugyanis döntésünk után a másik szereplő sem maradt ki a sztoriból, ő lett az a kiválsztott, aki a Kozmosz Kultuszának sorait erősítette. Kétféle történetet kaptunk tehát, bár a Ubisoft eddig sem rejtette véka alá, szerintük ki a hivatalos főhős a kánon szerint, a játék kapcsán kiadott regény is ehhez igazodott.

Most viszont egy végső, kézzelfogható bizonyítékot kapunk arról, hogy a női főhős, Kassandra az Odyssey protagonistája a kánon szerint.

Hirdetés

A holnap megjelenő Assassin's Creed Valhallában oly sok korábbi epizódhoz hasonlóan bármikor kiszállhatunk az Animusból, hogy kicsit bóklásszunk jelenkori főszereplőnkkel, Layla Hassannal. Ekkor Layla számítógépét is átnézhetjük, itt pedig az alábbi képre lehet bukkanni. Igen, ez a Staff of Hermes Trismegistus nevezetű ereklye, az a varázstárgy, ami körül az egész Odyssey narratívája bonyolódott.

A képen olvasható felirat pedig világossá teszi, hogy 2018-ban Kassandrától kapta meg Layla a pálcát.

Most már tehát kétség sem férhet hozzá, hogy Alexios volt a Kozmosz Kultuszához csatlakozott testvér, Kassandra pedig az Odyssey főhőse.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)