Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla minimum 30 fps-sel fog futni 4K-ban Xbox Series X-en

|

Fontos, hogy egyelőre arról van csak szó, biztosan nem esik 30 alá az fps-számláló, nem törvényszerű, hogy ennél jobb képfrissítésben hiú ábránd reménykedni az Assassin's Creed Valhalla esetében.

Hirdetés

Eurogamer Portugal oldalán jelent meg egy interjú, melyet később a WCCF Tech angolra fordított. Ebben szerepelt egy kulcsfontosságú mondat az Assassin's Creed Valhalla kapcsán, amire sokan egyből rávetették magukat. A Ubisoft illetékesei az új AC technikai képességeiről meséltek, és itt szaladt fel sokak szemöldöke egyetlen másodperc alatt. 

Hirdetés

Egészen pontosan ugyanis azt mondták, hogy az Assassin's Creed Valhalla legalább 30fps-re lesz képes 4K-s felbontás mellett az új Xbox Series X konzolokon. Micsoda? Rongyos 30fps 4K-ban? Hát ennyit tud csak a világ (következő) legerősebb konzolja? Nos, ne tévesszük szem elől a mondatban kedvesen megbújó "legalább" szócskát. Magyarul tehát ez lesz a minim, 30 alá tuti nem esik be az fps-számláló 4K-s felbontás esetén sem. Ettől pedig persze akár jobb teljesítmény is elképzelhető, a fejlesztés még javában folyik.

Mindenesetre az is bizonyos, hogy sokan nem csak egy 30fps/4K kombót várnának el az új konzoloktól, elvégre erre általában már az Xbox One X is képes esetleges kisebb reccenések mellett. Egy betonbiztos 30fps továbbra sem hangzik rosszul 4K-s felbontás mellett, de azért valljuk be, ennél többre számítanánk a következő generációról. Sok változhat még az év végi megjelenésig, szóval biztosat csak akkor mondhatunk majd, ha megjelent az Assassin's Creed Valhalla, és rávetették magukat a nevesebb technikai elemzők.

Az interjúban egyébként arra is kitértek, hogy az Assassin's Creed Valhalla az Xbox Series X konzolok minden grafikai potenciálját kiaknázza majd, illetve a töltési idők is gyorsabbak lesznek, mint eddig valaha. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)