Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla PC-s játékosai rájöttek, hogyan szerezzék meg a fizetős tárgyakat teljesen ingyen

|

Természetesen minden Assassin's Creed Valhalla-játékos csak és kizárólag saját felelősségére próbálja ki ezt a módszert.

Hirdetés

Az előző két epizódhoz hasonlóan az Assassin's Creed Valhallában is vannak olyan Store-exkluzív páncélszettek és skinek, amelyeket csak valódi pénzért vásárolható Helix creditekért cserébe válhatunk ki. Itt egyébként érdemes a csakot picit idézőjelbe tenni, mert most is megtalálható a játékban az a különleges vendor, Reda, akinél egy ritka nyersanyagért, az opálért cserébe egy időszakosan változó kínálatban böngészhetünk, és így a Store cuccait is megvehetjük (más kérdés, hogy nálam most épp bugos az illető, így beszélgetni sem tudok vele).

Szóval maradjunk annyiban, a Berserker, Valkyrie, Draugr és Huldufolk csomagokat elsősorban a bankkártyánk segítségével érhetjük el, a PC-s játékosok leleményességén viszont nehéz túljárni. 

Hirdetés

Nexus Mods oldalán ugyanis felbukkant egy olyan Cheat Engine-hez használható táblázat, amely segítségével a fájlokat megpiszkálva gyakorlatilag beírhatjuk magunknak az említett szetteket.

Voltak egyébként, akik itt még messze nem álltak meg, és olyan fizetős tartalmakat is elérhetővé tettek így, amelyek hivatalosan még be sem kerültek a játékba. Így varázsolták elő például az alábbi képeken látható fémfarkast, vagy Ezio öltözékét a Brotherhood című epizódból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)