Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla trailer a Ubisoft eddigi legnézettebb kedvcsinálója

|

Az Assassin's Creed Valhalla elég komoly elvárások előtt áll, nem véletlen, hogy ennyien rápattantak az első trailerre.

Hirdetés

Április végén a Ubisoft lerántotta a leplet az Assassin's Creed sorozat soron következő epizódjáról, ami időben eléggé eltávolodik az ókori Egyiptomtól és Görögországtól, hiszen ezúttal viking hódítók lesznek a középpontban. A játék gameplay trailere nem igazán nyűgözte le a rajongókat (azon egyszerű oknál fogva, hogy ez nem gameplay), viszont a cinematic videónak sokakat sikerült megmozgatnia.

Hirdetés

A stúdió egyik pénzügyi fejese, Frédérick Duguet egy nemrég megejtett telekonferencia során számolt be arról, hogy mekkora népszerűségnek is örvendett az Assassin's Creed Valhalla cinematic trailere. A magyar Digic Pictures által készített videót ugyanis több mint 100 milliószor nézték meg az első tíz napban, ami bőven elég volt ahhoz, hogy ez legyen a Ubisoft eddigi legnézettebb trailere.

Ha esetleg még nem láttátok volna a szóban forgó anyagot, vagy szimplán újra megnéznétek azt, akkor alább meg is találjátok annak magyar feliratos változatát.

Az Assassin's Creed Valhalla valamikor az év végén fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, illetve Google Stadiára. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)