Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla új frissítése az egyik legjobban várt funkcióval bővíti a játékot

|

Több macska érkezik az Assassin's Creed Valhallába, de ezen túl egy nagyon hosszú ideje várt opció is bekerül a játékba.

Hirdetés

Ma kora délután élesedik az Assassin's Creed Valhalla legújabb frissítése, az 1.2.0 sorozatszámú update, mely több apróbb fejlesztés és változtatás mellett egy hosszú ideje követelt funkcióval bővíteni a játékot. Végre elérhetővé válik ugyanis a kovácsnál a "transmog" lehetőség, magyarul foghatjuk kedvenc felszereléseinket, és megváltoztathatjuk azok küllemét úgy, hogy közben maguk az adott tárgy alapértékei, a statok változatlanok maradnak - ez egyébként egészen pontosan 50 ezüstbe kerül Ravensthorpe kovácsánál.

Sok játékban ez alapfunkciónak minősül, de a tavaly novemberben megjelent Valhallában egészen mostanáig várni kellett erre - és elég sokan vártak is, ez volt az egyik legtöbbször és leghangosabban kért fejlesztés. 

Hirdetés

A transmog bevezetésén túl is lenek persze izgalmak az új frissítésben, ami platformtól függően 12-18GB-on terpeszkedik el. Kapunk például három új képességet: az első egy területre ható támadás, a második segítéségével a hollónk automatikusan lootolja majd a távolsági támadásokkal megölt ellenfeleket, a harmadik pedig növeli annak esélyét, hogy élelmet találunk.

Választhatóvá válik egy közelebbi kameranézet is, illetve érkezik az Ostara fesztivál, ami gyakorlatilag a húsvét megfelelője, számíthatunk például tojáskeresésre is - ez a játékbéli esemény március 18-tól április 8-ig tart. Örülhetnek a macskák szerelmesei is: jóval több cirmos kóborol mostantól az angol földeken. 

Az Update 1.2.0 teljes leírását itt találjtáok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)