Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhallában 25-féle ellenféltípus tör az életünkre

|

Nem vicceltek a fejlesztők, mikor azt állították minden eddigi Assassin's Creed epizódnál nagyobb lesz ellenlábasaink felhozatala a Valhallában.

Hirdetés

Már a Ubisoft Forward során levetített Assassin's Creed Valhalla gameplay videóban is kitértek arra az alkotók, hogy temérdek különböző ellenféllel találkozhatunk majd a játékban, ráadásul természetesen nem csak küllemükben térnek el egymást az ellenséges harcosok, hanem másféle erősségekkel és gyenge pontokkal is rendelkeznek. Nos, végre számszerűsítették a felhozatalt.

Hirdetés

GamingBoltnak adott interjújában ugyanis a narrative director pozíciót betöltő Darby McDevitt elárulta, összesen 25 különböző archetípus száll majd velünk szembe a Brit-szigeteken. Érdemes lesz kitapasztalni a megfelelő taktikákat minden ellenfél esetében, ugyanis a különböző típusok eltérő trükköket vetnek be ellenünk (lesznek például, akik csapatban rontanak ránk és koordinált támadásokat indítanak, mások pedig a tereptárgyakat használják fel előnyszerzéshez), a továbbfejlesztett védelmi rendszernek hála pedig különféle módokon kerekedhetünk felül rajtuk, ha megtaláljuk a gyengeségeiket. Eztán majd jöhetnek a brutális kivégzések, amelyekből szintén nem lesz hiány.

Ha pedig már úgy is a játék brutalitásánál tartunk, akkor érdemes lehet ismét megemlíteni azt, hogy az Assassin's Creed Valhalla meglehetősen véres lesz, jóval véresebb, mint a széria korábbi epizódjai, továbbá a csonkolás sem marad ki, repkedni fognak a végtagok és a levágott brit fejek. 

Az Assassin's Creed Valhalla november 17-én jelenik meg PC-re, Google Stadiára, PS4-re és Xbox One-ra, valamivel később pedig PlayStaiton 5-re és Xbox Series X-re is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)