Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhallában alapból mindkét nemet irányíthatjuk majd

|

A Ubisoft szerint a történet egyes pontjain választhatunk a két Eivor közül.

Hirdetés

Az Assassin's Ceed rajongóknak nem újdonság, hogy ugyanazon a játékon belül két különböző nemű főhőst is irányíthatnak, hiszen ebben volt már részük az Odyssey-ben is, azonban a széria új része, az Assassin's Creed Valhalla másképp közelíti meg a dolgot.

A fő karaktert férfiként és nőként is játszhatóvá teszi, választásunkat pedig egy korábbi klip alapján bármikor megváltoztathatjuk. Egyébként az is mindenképpen játszani fog egy női főszereplővel, aki a férfi Eivort preferálja, mivel a jelenkor továbbra is a történet részét képezi, Laylával a középpontban

Hirdetés

A játék narratív vezetője, Darby McDevitt Twitteren beszélt egy új lehetőségről is, amire az amerikai IGN egyik klipje világított rá: a Valhalla elején ugyanis kiválaszthatjuk, hogy az egész sztorit a férfi vagy női Eivorként szeretnénk végigjátszani, de van egy alapértelmezett opció ("Let the Animus decide"), amely a hivatalos kánon lesz.

A leírás alapján ekkor az Animus hozza meg a döntést az alapján, hogy "melyik emlékfolyamot érzi erősebbnek", de McDevitt szerint a történet bizonyos pontjain fel fog bukkanni mindkét változat (hogy a varázsgombák hatására-e, az nem tisztázott).

Vélhetően a megjelenéshez közeledve több is ki fog derülni erről, mindenesetre addig sem hagyott minket a Ubisoft látnivalók nélkül: két új képen csodálhatjuk meg a játékbeli Asgardot és Jotunheimet, amely újabb bizonyíték arra, hogy a Valhalla ötvözi a történelmet a mitológiával

Az Assassin's Creed Valhalla november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Google Stadiára, valamint 19-én PS5-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)