Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhallába egy rajongói csoport logója is bekerül tetoválásként

|

Az AC Sisterhood is képviselteti magát a Ubisoft új Assassin's Creed játékában.

Hirdetés

A legutóbbi Assassin's Creed Valhalla hírben a történeté volt a főszerep, most viszont a rajongóké. Hallottatok már valaha az AC Sisterhoodról? Egy közösség által vezetett mozgalomról van szó, amelyet a Ubisoftnál dolgozó nők és az Assassin's Creed univerzum női szereplőinek támogatására hoztak létre nyáron, méghozzá amiatt, hogy a franchise készítőit szexuális bántalmazással és helytelen magatartással vádolták (ennek keretében például több fejestől is megvált a vállalat), és hogy eredetileg kizárólag női főhőst akart a fejlesztők egy része, de a vállalat lenyomta őket.

Hirdetés

Most a hivatalos Assassin's Creed Twitter számolt be róla, hogy az AC Sisterhood logója tetoválásként elérhető lesz a játékosok számára az Assassin's Creed Valhallában, a fejlesztőcsapat és az említett közösség közötti együttműködést pedig jelentős közösségi erőfeszítésként könyvelték el.

Szerencsére a Ubisoft nem követte el azt a hibát, amit a Take-Two, és engedélyt kért a felhasználásra. A logó egyébként az asszaszinok címeréből és egy áspiskígyó alakjából tevődik össze, amely utalás Aya-ra, a Creed alapítójára, akinek állítólag csökkentették a szerepét a fejlesztések során, akárcsak számos más női karakternek a sorozatban. 

Az AC Sisterhood Discord alapítója, Kulpreet Virdi hozzátette Twitteren, hogy nem PR-lépésről van szó, a Ubisoft Montréal munkatársai keresték meg őket, nem a vállalat marketingesei. Ettől még persze ugyanúgy lehet PR, de ezt mindenki döntse el maga.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)