Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhallában most indult a Yule fesztivál, különleges lootokat húzhattok be

|

Ha egyedi dekorációkat szereznétek klánotoknak, esetleg egy új páncélban feszítenétek, akkor mindenképp érdemes teljesíteni a frissen érkező Valhalla kihívásokat.

Hirdetés

Egy hónap telt el az Assassin's Creed Valhalla megjelenése óta, tehát jó eséllyel mostanra azoknak is sikerült végigvinni a vikinges kalandot, akik a "lassú víz partot mos" játékstílust követik. A Ubisoft is érezte, hogy itt az ideje villantani valamit, és - egy meglehetősen lehangoló mikrotranzakciós modell kíséretében - most betették a játékba az első speciális eseményt: a Yule fesztivált.

Ez az első szezonális frissítés, és jó hír, hogy a játszáshoz nincs szükségetek semmilyen season passre, ugyanis mindenki számára ingyenesen elérhetővé válik. Az esemény már zajlik, és egészen január 7-ig vehettek részt rajta, de csak azután találjátok meg, miután teljesítettétek a Valhalla történetének első fejezetét (elfoglaltátok Grantebridgescire-t vagy Ledecestrescire-t).

Hirdetés

A Yule fesztivál keretében különböző kihívásokon vehettek részt, ezek között találtok ökölharcokat, íjászversenyeket és egyéb szórakoztató mellékküldetéseket. Ha ezeken győzedelmeskedtek, akkor jutalmul Yule tokenek ütik a markotokat. A különleges fizetőeszközzel vásárolhattok különböző díszítéseket a holló-klán településének díszítésére, de egy speciális páncélt, a Mōdraniht-t is megszerezhetitek. A Ubisoft honlapján minden különleges lootról részletes leírást kaptok.

A fejlesztők ígérete szerint rengeteg hasonló eseményt tartogatnak még, és jövő évben több nagy DLC-vel is készülnek, melyek új helyszínekre kalauzolják a játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)