Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhallában varázsgombák, bordélyok és csonkolások várnak bennünket

|

Masszívan felnőtt tartalmakkal lesz tele az Assassin's Creed Valhalla, a viking élet bizony nem a kistesónak való.

Hirdetés

Megkapta hivatalos ESRB korhatárbesorolását az Assassin's Creed Valhalla az Egyesült Államokban, és ahogy azt sejteni lehetett, "M for Mature", vagyis 18+-os plecsnit nyomtak a játékra. Az új epizód a jelek szerint az Assassin's Creed: Odyssey-nél is durvább lesz, kiderült ugyanis, például a harc során ellenfeleink folyamatosan ordítani fognak a fájdalomtól, a vér pedig szinte folyamatosan ömlik majd a csatatéren. Bizonyos fegyverekkel csonkolásra is képesek leszünk, sőt a kamera olykor rá is zoomol a brutális jelenetekre, látszódni fognak a csontok, szervek és izmok sérülései. 

Hirdetés

Nem csak az erőszakosság indokolja azt, hogy ne engedjétek a kistestvéreteket az Assassin's Creed Valhalla elé: az ESRB besorolásból az is kiderült, hogy a játékban testiség is kendőzetlenül jelenik meg, az egyik küldetésnek például egy bordély szolgál helyszínéül, a kuplerájában pedig fedetlen női keblek fogadják a mit sem sejtő játékosokat, érdemes erre is már jó előre felkészülni lelkiekben. 

Még mindig nincs vége a hangsúlyozottan korhatáros tartalmaknak: az Assassin's Creed Valhallában a kábítószerhasználat is megjelenik, egészen konkrétan hallucinogén gombák elfogyasztása, vagy ezek füstjének beszívása után tapasztal majd meg karakterünk furcsa látomásokat - ilyenkor az irányítás, a játék grafikája és a környezet színei is megbolondulnak. Korábban a Far Cry széria volt híres a hasonló játékelemekről, de a jelek szerint most az AC-ben is megpendítik ezeket a húrokat az alkotók. 

Arra, hogy ez mennyire működik a gyakorlatban legkorábban november 17-én kaphatunk választ, ekkor jelenik meg ugyanis az Assassin's Creed Valhalla PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Később PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)