Hirdetés

Az Astro's Playroom fejlesztői egy új akciójátékon dolgoznak

|

Az álláshirdetésekből ítélve könnyen lehet, hogy egy új Astro Bot játékot kapunk.

Hirdetés

Amikor valaki elindít egy konzolra előretelepített játékot, akkor nem számít sokra, de az Astro's Playroom annyira jó élmény volt, hogy akár fizettünk is volna érte. A Team Asobi eddigi mindkét projektje nagyon szórakoztató volt, így nem csoda, hogy a srácok bővítik a stúdiót, és új embereket keresnek.

A következő projektjükről nem tudunk sokat, de a legfrissebb álláshirdetésük erősen egy Astro folytatásra utal.

Hirdetés

Még ha nem is erről van szó, akkor sem valószínű, hogy a srácok messzire mennek a 3D-s akció/platformer műfajtól. A PlayStation LinkedIn oldalán ugyanis pályatervezőt keresnek egy 3D-s akciójátékhoz.

Az új kollégának az lenne a feladata, hogy "tempós és kreatív helyzeteket kínáló" helyszíneket tervezzen, és csempésszen minélt több "kreativitást és humort" a játékba.

Ez abszolút úgy hangzik, mint egy Astro játék, és őszintén egy kicsit reménykedem is abban, hogy erről van szó. Az Astro's Playroom platinum trófeája azt ígérte, hogy "a következő kalandban találkozunk", és már sokan alig várjuk ezt a pillanatot a szerkesztőségben is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)