Hirdetés

Az Avatar, a Superbad és Mr. Howard - Modern Warfare 3 celebekkel (videó)

|

Hamarosan debütál a Call of Duty: Modern Warfare 3, így sorra érkeznek az ütős trailerek.

Hirdetés

 

Arról már korábban mi is beszámoltunk, hogy a marketing gépezet tolja is az arcunkba a látványosabbnál látványosabb Call of Duty: Modern Warfare 3 filmeket, de eddig főleg a játékmenet érdekességeit ismerhettük meg. Az pedig egy nagyon hasznos dolog, de minden marketinges tudja, hogy ilyenkor nem a termék, hanem a csatolt életérzés a lényeg, a tömeg akkor nyúl a zsebébe, ha azt érzi, valami nagyon „cool” történik most vele.

Celebekkel márpedig viszonylag egyszerű az ilyesmi: híresek, viccesek, megadják a köznépnek a katartikus élményt. Az Activision korábban is elég jó volt az ilyesmiben, most sem maradhatott el az élőszereplős trailer, amely The Vet & The n00b címmel érkezett. Benne van Sam Worthington, az Avatar sztárja, Jonah Hill Feldstein humorista, akit a Superbad filmből ismerhetünk többek közt, és persze egy sportlegenda is kellett: Dwight Howard, az Orlando Magic ikonja sétál be a videó végén. 

A végeredmény pedig csillagos ötös, persze megint majd egymásnak esik a Battlefield 3 és a Call of Duty: Modern Warfare 3 tábor, de azért azt el kell ismerni, az Activision tudja, hogyan kell eladni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)