Hirdetés

Az Avatar játék miatt kapta a Ubisoft a Star Wars projektet

|

A Disney nagyon sikeres tárgyalásokat folytatott a francia kiadóval, és leginkább ennek köszönhető, hogy rájuk bízták a nyílt világú sci-fi kalandot is.

Hirdetés

Az amerikai IGN elkapta egy interjúra a Walt Disney Games vezető alelnökét, Sean Shoptawt, akit elsődlegesen a Ubisoft által bejelentett Avatar: Frontiers of Pandora című játék kapcsán akartak kikérdezni.

A beszélgetés a Ubisoft Massive által fejlesztett, nyílt világú Star Wars projektre terelődött, és bár a két univerzum nagyban különbözik, igen is sok közük van egymáshoz, már ha a fejlesztői oldalt nézzük.

Hirdetés

Shoptaw elmondása szerint a Ubisoft hozzáállása az Avatar játékhoz nagyban leszűkítette a Disney potenciális partnereinek listáját a jövőbeli Star Wars cím kapcsán.

"Igazából ez az egész akkor kezdődött, amikor bekebeleztük a Foxot, és azt követően találkoztunk a Massive-val az Avatar kapcsán. Látszott a srácokon, hogy szenvedélyes elhivatottság van bennük a Star Wars IP felé, és a tárgyalások során kialakult kapcsolatunk vezetett oda, hogy a közelmúltban bejelenthettük a közös Star Wars játékunkat."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rajongók évek óta könyörögnek egy nyílt világú Star Wars címért, és a Ubisofttal kialakult együttműködés végre lehetőséget adott arra, hogy a Disney kiszolgálhassa őket.

"Nekünk is voltak terveink egy nyílt világú Star Wars címmel. Nem csak a Massive akarta ezt. Mondjuk ők nagy lendülettel vetették bele magukat, és ennek hála minden felgyorsult. Persze mi is tudtuk, hogy a rajongók régóta vártak erre."

Shoptaw hozzátette, hogy meg akarták várni a megfelelő időpontot és a megfelelő partnert mielőtt nekiugranak egy ilyen fontos projektnek. Úgy tűnik, a Ubisoft Massive bizonyította a Disneynek, hogy ő a megfelelő partner.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)