Hirdetés

Az e heti eladási toplista is jól példázza, mennyire eseménytelen február

|

Egyetlen újdonság sem került be a top 40-be, és a top 10-ben sem volt nagy felfordulás... a GTA V viszont újra az élmezőnyben.

Hirdetés

Remélhetőleg mindenki tud időt szakítani korábbi elmaradások pótlására - a kiadók és fejlesztők mindenesetre nem tesznek ez ellen, mivel továbbra is csak heti egy-két játék jön, jellemzően azok is digitálisan, és márciusban vagy áprilisban sem lesz sokkal jobb a helyzet. Így pláne nem volt nehéz dolga a Super Mario 3D World + Bowser's Fury-nak, mely most második hete vezeti a brit dobozos játékeladási toplistát, megelőzve a FIFA 21-et.

Ez egyébként a bolti értékesítést nézve az év eddigi legjobban fogyó új játéka, de a switches címeknél eleve háttérbe szorul a digitális árusítás, úgyhogy összesítettben lehet más (legfeljebb a Hitman III vagy a The Medium) a rekorder.

Hirdetés

A top 10-es lista további részében nem volt nagy mozgolódás: a GTA V a tizenharmadikról a hetedik helyre ugrott, a Just Dance 2021 pedig egy pozíciót javítva került vissza a legjobban fogyó 10 cím közé. Nem számítunk arra, hogy az április végén érkező Returnalig bármi jön, ami az élre ugrik, talán a Monster Hunter: Rise-nak van még némi esélye.

Ez lett most a top 10:

  1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Call of Duty: Black Ops Cold
  6. Minecraft (Switch)
  7. Grand Theft Auto 5
  8. Ring Fit Adventure
  9. Spider-Man: Miles Morales
  10. Just Dance 2021
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)