Hirdetés

Az E3 ugyan elmarad, a legzsibbasztóbb videojátékos show-t nem ússzuk meg

|

A korábbi évek tendenciáját figyelembe véve kevés örömre ad okot a a PC Gaming Show visszatérése.

Hirdetés

Közeledik a nyár, ami azt jelenti, hogy hamarosan ismét videojátékos eseményeken fogják megmutatni magukat a készülő címek. Sajnos a tavalyi digitális megoldás után idén semmilyen módon nem rendezik meg a legendás E3-at, és az Electronic Arts sem tartja meg nagy rendezvényét. Ennek ellenére azért tudunk majd mit nézni, hiszen lesz Summer Game Fest, és szintén a nyár első hónapjában visszatér egy másik buli is, ami eddig valószínűleg nem szerzett magának túl sok rajongót.

Még a 2015-ös E3 keretén belül bonyolították le a legelső PC Gaming Show-t, és ugyan ezt követően több alkalommal is visszatért a PC Gamer magazin saját műsora, sosem aratott zajos sikert a nézők körében. Az okok elég egyértelműek, általában nem a legizgalmasabb felhozatallal készülnek a szervezők.

Hirdetés

Idén viszont ismét lehetőségük lesz arra, hogy megcáfolják a fanyalgókat, ugyanis 2022-ben sem marad el a PC Gaming Show. A tervek szerint június 12-én, vasárnap kerül megrendezésre a móka, amit a PC Gamer természetesen élőben közvetít majd. Sosem látott játékmenet-bemutatókra, fejlesztői beszélgetésekre, illetve bejelentésekre számíthatnak a nézők

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A PC-s tábor számára mindenképp érdemes lehet majd bekapcsolódni, de azoknak is tartogathat meglepetéseket a műsor, akik amúgy a konzolokat preferálják. Ilyen volt a tavalyi buli:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)