Hirdetés

Az EA Access előfizetők nem próbálhatják ki a teljes Unravelt

|

Az EA Access szolgáltatás megjelenés előtt biztosít 10 órás trial hozzáférést a legújabb Electronic Arts játékokhoz. Eddig azt szokhattuk meg, hogy a trial alatt az összes játékbeli tartalmat elérhetjük, de az Unravel esetében picit változik a formula.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban is írtunk, az Xbox One-os játékosok az EA Access segítségével olyan hamarosan érkező címeket próbálhatnak ki, mint a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2, az EA Sports UFC 2 és az Unravel. Már akkor is felmerült a kérdés, hogyan fogják megoldani a megszokott 10 órás trialt az Unravelnél, hiszen bőven benne van a pakliban, hogy ennyi idő alatt az ember végez a játékkal. Most kiderült a turpiszság.

Az EA Access (és Origin Access) tagok megkapják a 10 órán át tartó ingyenes trialt az Unravelhez, de csak és kizárólag a játék első két pályáját pörgethetik ezen időszak alatt. Ezeket viszont annyiszor, ahányszor csak akarják, egészen addig, míg le nem telik a 10 órás időkorlát. Ha belegondolunk, ez azért egy teljesen érthető döntés, de így is komoly változás a szolgáltatás korábbi trial opcióihoz képest. Természetesen a próbaidőszak alatt elért eredmények most is továbbvihetőek a teljes verzióba abban az esetben, ha úgy határoztok, megvásároljátok a játékot.

Lehetséges, hogy az EA kezdi felismerni, túlzottan sok az az ingyen 10 óra? Az Unravel február 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az EA/Origin Access előfizetők már február 4-én belekezdhetnek Yarny kalandjaiba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)