Hirdetés

Az EA bezsebelte a Mythicet!!

|

Úgy tűnik, a világ legnagyobb játékkiadó vállalata, az Electronic Arts még tovább terpeszkedik. Ezúttal felvásárolták a Mythic Entertainment komplett csapatát - a csapatot első sorban a Dark Age of Camelot játékokról ismerhetjük. Amint a pénzügyi tranzakció is végbemegy, a csapatot EA Mythic-nek fogják nevezni, és ezzel mintegy új családott hozott létre a kiadó. Ez természetesen egyben azt is jelenti, hogy a jó munkás emberekkel ellátott társulat MMO játékok fejlesztésére lesz ráállítva, egy időben többre is. Nyilván az EA a World of Warcraft vonalat szeretné követni, és azért lássuk be: eddigi MMO próbálkozásaik nem voltak az igaziak. Jól indult mind, de valahogy nem tud kitörni. Talán majd most - a Mythic csapatának mindenesetre legalább már megvan a jó tapasztalata a témáról.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)