Hirdetés

Az EA DICE szerint nem igaz, hogy alig néhányan dolgoznak a Battlefield 2042-n

|

Miután egy jelentés arról számolt be, hogy az EA DICE fejlesztőinek többsége már a következő Battlefield játékon dolgozik, a cég is reagált.

Hirdetés

A napokban, több mint fél évvel a játék megjelenése után kezdetét vette a Battlefield 2042 első szezonja, de az EA DICE már nem mer nagyot igérni, egy sovány roadmappel vázolta terveit a közeljövőre. Nagyon reméltük, hogy egy igazán jó, modern, nagy szabású FPS-t kapunk, nem pedig az évszázad egyik legnagyobb, leglátványosabb és legszomorúbb bukását, de ez most így alakult.

Látva az eltelt hónapokat, nem valószínű, hogy a helyzet érdemben javulni fog, akárhogy is patchelik és toldozgatják a játékot, ezért azt sem volt nehéz elhinni, hogy az fejlesztők már a következő részen dolgoznak.

Hirdetés

A GamesBeat újságírója, Jeff Grubb által megszellőztetett információt most az Electronic Arts tagadta. A kiadó közleményében hangsúlyozta, hogy egy jelentős méretű, több stúdión átívelő csapat dolgozik a Battlefield 2042 fejlesztésén és jobbá tételén, hisznek a jövőjében, és a játékosok visszajelzéseit figyelembe véve koncentrálnak egyes területekre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A tervek szerint teljesen átdolgozzák majd a pályákat, közelítve egymáshoz az elfoglalandó pontokat, megnövelve a fedezékek számát. Kíváncsian várjuk, meddig sikerül eljutni az év során, és mikor döntenek úgy, hogy inkább hagyják a fenébe, mint az Anthemet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)