Hirdetés

Az EA egyre veszít kreativitásából

|

A New York Times egy bőséges cikk formájában számolt be arról, hogy a világ vezető játékkiadója, az Electronic Arts egyre kevesebb olyan játékot ad ki, amely igazán újdonságnak számítana. A jelentés szerint a kiadó idei évben megjelentetni kívánt 26 játékának mindegyike folytatás, kivéve egyet. A pénzt szinte kizárólag folytatások, feldolgozások és filmfeldolgozások hozzák. Egyes elemzők szerint a cég vagy túl óvatos és nem mer kockáztatni, kreatív alkotásokkal előrukkolni, vagy egyszerűen rossz üzletpolitikát folytat. Pedig a cég nem áll épp a legjobban, ideje lenne tehát felülvizsgálni a dolgokat.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)