Hirdetés

Az EA fejese szerint a Skate 4 nyílt világú játék lehet

|

A befektetőknek tartott tájékoztatóban azzal indokolta ezt az irányt, hogy a deszkázás nem csak sport, hanem egy stílus is, amit csak egy részletesen testre szabható környezetben lehet rendesen visszaadni.

Hirdetés

A deszkás játékok rajongóira erős évek várnak, hiszen amellett, hogy hamarosan érkezik a zsánert útjára indító Tony Hawk's Pro Skater első két részének felújított változata, a legutóbbi EA Playen azt is bejelentették, hogy a Skate széria negyedik részének készítéséhez is összeült már a csapat, akik rengeteg ötlettel vágnak neki a fejlesztésnek. Úgy tűnik, hogy ezzel a résszel valóban komolyan szeretnék megreformálni a játékmenetet.

Hirdetés

Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andre Wilson egy befektetői tájékoztatón arról beszélt, hogy a Skate 4 egy nyílt világú játék lesz, melyben a karakterek és kiegészítők részletesen személyre szabhatók, sőt nagyban építenek majd a felhasználók által készített tartalmakra:

"Rengeteg ember van, aki számára a deszkázás nem csak egy sport: számukra ez hozzáférést jelent egy művészethez, egy kultúrához. [...] Szóval rengeteg ember számára a deszkázás egy kiindulópont lesz, aminek meg van a maga vonzereje, de ahogy elkezdenek saját tartalmakat gyártani, felfedezni és becsatlakoznak a közösségbe, az exponenciálisan növeli majd a lehetőségeket."

Persze a Skate 4 jelenleg még a fejlesztés nagyon korai szakaszában tart, tehát valószínűleg az alkotók még csak kísérleteznek azzal, hogy a fentieket hogyan lehet megvalósítani, de mindenképp frissességet hozna a deszkás játékok vérkeringésébe, ha sikerülne egy élvezetes nyílt világú kalandot összerakniuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)