Hirdetés

Az EA feltámaszthatja egy régebbi franchise-át

|

De előtte még arra fókuszálnak, hogy az UFC 5 fantasztikusan sikerüljön.

Hirdetés

A Fight Night az EA Sports azon szériái közé tartozik, amelyek nem bővültek minden évben új epizóddal, a legelső például 2004-ben jelent meg, a legutóbbi, az ötödik pedig Fight Night Champion névvel 2011-ben. A kritikai fogadtatás részről-részre pozitív volt, és bár ezzel a branddel nem szakított nagy pénzeket a kiadó, azért túlságosan rosszul sem teljesített az IP.

Ennek ellenére 2013-ban parkolópályára került a Fight Night, hogy ideiglenesen átadja a terepet egy másik verekedős szériának, az UFC-nek, azóta pedig csend honolt a franchise körül - egészen mostanáig. 

Hirdetés

A Video Games Chronicle (a továbbiakban VGC) hozzájutott az EA Canada egyik belsős e-mailjéhez, amelyből kiderült, hogy a kedvelt bokszolós játéksorozat feltámadhat a nem túl távoli jövőben, az EA Sports ugyanis zöld utat adott neki, ám van egy kis bökkenő. A projektet a kiélezett piaci verseny és a kreatív szakemberek megosztottsága miatt ideiglenesen félre kellett tenni, mivel a jövőre megjelenő UFC 5 elsőbbséget élvez, először erre kell koncentrálnia a csapatnak, és csak utána a következő Fight Night. 

A VGC megkereste az Electronic Artsot is a hír megerősítése kapcsán, de a vállalat szóvivője kijelentette, hogy nem reagálnak pletykákra és spekulációkra. Ti örülnétek egy új Fight Nightnak? 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)