Hirdetés

Az EA Games nem fél...

|

Az EA Games, mint tudjuk, nem éppen olyan negyedévet zárt, mint amilyet szeretett volna, de mégsem fél. Egy rövidke testületi diskurzust elcsípve annyit szűrhetünk le, hogy annak ellenére, hogy a The Godfather megjelenése jövőre csúszott, maradt még épp elég nagy címük, amikkel robbantani fognak a következő időszakban. Elismerték ugyan, hogy az idei karácsonyi időszakban nem lesznek akkora sikerek, mint tavaly a Half-Life 2, a GTA, vagy a Halo 2, de nem kell kétségbe esni, mert jön a Need For Speed: Most Wanted, a Harry Potter and the Goblet of Fire, a Fifa 2006 és a The Sims 2 kiegészítői is. Egyébként olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint Marlon Brando hangja mégsem lesz benne a The Godfather-ben. Mindössze arra tudták felhasználni orgánumát, hogy azzal inspirálja az őt "helyettesítő" szinkronszínészt. James Caan és Robert Duvall azonban nem csak hangjukat, hanem megjelenésüket is kölcsönzik majd a játéknak. (Thanks Razak_255)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)