Hirdetés

Az EA két nagyon várt játéka sem jelenhet meg idén

|

Hoz majd ezt-azt a kiadó, de két fontos játékra még sokat kell várnunk.

Hirdetés

Nem áll eddig rosszul az Electronic Arts szénája 2023-ban: az évet rögtön a remekül sikerült Dead Space remake-kel kezdte, majd jött a Wild Hearts és egy újabb The Sims 4 kiegészítő, nemrég pedig befutott a Star Wars Jedi: Survivor is. Ma debütál A Gyűrűk Ura mobiljátékuk (The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth), jövő hónapban pedig jön az F1 23. 

Az év második felét illetően azonban még nagyjából üres a kiadó naptárja (sportjátékok nyilván jönnek ezerrel), ez feltehetően a nyári expók után telik majd meg nevekkel és dátumokkal - két várt projekt viszont valószínűleg nem lesz közöttük.

Hirdetés

Az egyik ismert szivárogtató, Shinobi602 szúrta ki, hogy az EA legújabb pénzügyi jelentésében szót ejtett a közeljövőt érintő terveiről is, az aktuális - 2024 márciusáig tartó - pénzügyi évben pedig nem számol sem a Dragon Age: Dreadwolf, sem a Skate reboot megjelenésével. A Madden 24, az EA Sports FC és az NHL 24 biztosan jönnek, amiképpen két még be nem jelentett projektre is számíthatunk (az egyik egy EA Sports-cím, a másik egy versenyjáték). Érkezik továbbá az Immortals of Aveum is.

Ezek alapján a Dragon Age: Dreadwolf és a Skate reboot is elkerüli 2023-at, és legkorábban2024 áprilisában jelenhetnek meg, ahogyan azt már év elején jelezte az Insider Gaming jelentése.

A két projekt közül a Dragon Age az, amin sok múlik, a BioWare-nek ugyanis nagyon nagy szüksége van rá, hogy a Mass Effect: Andromeda és az Anthem-fiaskók után visszanyerje a játékosok bizalmát, így a Dragon Age: Dreadwolfnak jól kell sikerülnie (nem véletlenül dolgozták át a harcrendszerét és tért vissza hozzá egy fontos fejlesztő is), ezért cserébe pedig bármennyit hajlandóak vagyunk várni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)