Hirdetés

Az EA kihátrál a Wii piacról?

|

A minap Riccitiello úr hőbörgött a gyatra Wii eladások miatt, most az EA Montreal jelzi, hogy nem a Wii lesz a fókuszban.

Hirdetés

Érdekes döntésre juthatott az Electronic Arts. A Nintendo által (fura) uralt Wii piacra nem sikerült annyira betörni, mint remélték. Érdekes, hogy az alapvetően casual játékosok nem vevők az EA csacskaságaira.

Ennek ellenére láthattuk, hogy Wii-n nem is olyan egyszerű tarolni, mint azt gondolnánk. Az EA valahogy nem érzett rá a dolog ízére, és miután a nagyfőnök már kijelentette, hogy nagyon csalódott a cég Wii-n elért teljesítményével, most az egyik fejlesztőcsapat is elmondja a véleményét. Az EA Montreal - tőlük jön például az Army of Two: The 40th Day - nem tervezi, hogy túlzottan nagy energiát feccölne a Wii platformba. Terveik szerint ezután is inkább a blockbuster játékok fejlesztésére koncentrálnak, amelyeket nem Wii-n szándékoznak megjelentetni elsősorban, mivel ez a piac jelenleg nagyon kiszámíthatatlan. Amennyiben az EA Montreal nem fejleszt többet Wii-re, érdekes helyzet állhat elő, hiszen az EA címek nagy részét ők alkották, mint például a Need for Speed Nitro, a Spore Hero, a Skate It, vagy a Boogie. Nem baj, csak az Army of Two: The 40th Day jó legyen.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)