Hirdetés

Az EA leállítja a Sims Social-t és társait

|

Az EA megerősítette, hogy véget vet a SimCity Social, The Sims Social és a Pet Society játékok támogatásának.

Hirdetés

Az Eurogamer jelentése szerint az EA idei év június 14-től megszünteti "régebbi" Facebook-játékait, noha pl. a The Sims Social mindössze egy éve indult. A leépítendő alkalmazásokat mind a PlayFish fejlesztette.

Vannak zűrök mostanában az ingyenes és freemium játékok tájékán, mint pl. az OTF-nyomozás, és most az EA adott ki nyilatkozatot, hogy népszerű közösségi játékaikat bezárják, nevezetesen a következőket: The Sims Social, SimCity Social és a Pet Society.

A nyilatkozat szerint nehéz volt ezt a döntést meghozni, és azt remélik, hogy a fejlesztési forrásokat át tudják csoportosítani más címekhez, amelyekkel igyekeznek újra meghódítani a közönséget. Az EA megköszönte játékosainak támogatását és szeretetét, de úgy néz ki, ennyi volt, nyáron bezár a bazár.

Vajon tényleg kezd a közösségi oldalak játékainak piaca kihalni? Egy éve még csak a Dragon Age: Legends búcsúzott, most már a népszerűbb címek is leköszönnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)