Hirdetés

Az EA nagy hangsúlyt fektet a játékosok visszajelzésire...

|

...különösen akkor, ha a FIFA-ról van szó.

Hirdetés

Elnézést kérünk a hirtelen jött hírtelenségért (értitek, hirtelen-hírtelen, höhö), de a nagy lapleadási csődületben erősen koncentrálunk az offline dolgokra, plusz van, aki nyaral, de őt sem utáljuk ezért. Nem ám, mi nem vagyunk olyanok, dehogy lennénk. Sosem. Nyissuk a hetet FIFA-val.

"A rajongók észrevételei nagyon fontosak számunkra", nyilatkozta David Rutter, lead producer. "Amikor a játékot kiadtuk, figyeltük, hogy miként reagálnak a játékosok, mit kedvelnek és mit nem, mi az, ami a játékélményben megfogja őket, és mi az, amit még fejleszteni kellene."

Rutter elmondta, hogy figyelemmel voltak minden olyan visszajelzésre, mely a nagyobb fórumokon megjelent, beleértve a közösségi oldalakat is, és a FIFA 11 már ezek felhasználásával készült el. Mivel a focis játékok rajongótábora javarészt Európára koncentrálódik, ezért az EA Canada a fejlesztések és tesztek mellett különös gondot fordít az itteniek véleményére, és már hónapokkal a megjelenések előtt aktívan követik a felmerülő igényeket.

"Volt olyan, hogy 20-25 emberrel beszélgettünk internetes csatornákon, megkérve őket arra, hogy mondják el a véleményüket a FIFA 11-ről, és arról, hogy mit látnának szívesen a folytatásban." A nyilatkozatból azt is megtudhattuk, hogy a negatív kritikákat is komolyan veszik, és azokat az oldalakat is figyelik, ahol százalékosan értékelhetik a játékosok a megjelent címeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)