Hirdetés

Az EA négy címet jelent be idén, köztük lehet a Mass Effect Remastered is

|

A már előre borítékolható játékon kívül, mint a FIFA, a Madden vagy az NHL, a kiadó belengette, hogy még egyelőre be nem jelentett címek is lapulnak a tarsolyában.

Hirdetés

Noha a tavaszi játékdömping idén elmarad a koronavírus járvány terjedésének következtében, azért némi izgalmat tartogat a játékosok számára a rügyfakadás évszaka. Ilyenkor ér ugyanis véget a pénzügyi év, ami azt jelenti, hogy a cégek kénytelenek beszámolni arról, hogyan teljesítettek tavaly, de ami izgalmasabb, hogy mit tartogatnak az idei évre. Egy ilyen beszámolón árulta el az Electronic Arts, hogy még négy játék leleplezésére számíthatunk 2020-ban.

Hirdetés

A jelentésben kiemelték, hogy érkezik a Burnout Remastered Nintendo Switchre és a Command & Conquer Remastered is nagyban készül, nem is beszélve a minden évben hatalmas sikert arató FIFA-Madden-NHL szentháromságról, melyek természetesen idén is kapnak egy-egy új részt. Ezután tértek rá, hogy még négy cím bejelentésére számíthatunk a fentieken kívül.

Itt lehetőségünk nyílik egy kis álmodozásra, hiszen a kiadó egyelőre hagy minket a homályban tapogatózni. Ne felejtsük el, hogy készülőben van egy új Battlefield játék a következő generációs konzolokra, erre éppen most csoportosítja át összes munkaerejét a DICE. Talán megtudjuk, hogy milyen alcímet kap és melyik történelmi korba kalauzol el minket az FPS széria új felvonása.

Emellett mindannyiunk álma, hogy a Mass Effect trilógia kapjon egy minőségi felújítást, amire bizony már utaltak jelek a játékok hirtelen életre kelt közösségi oldalain. Én magam épp pár hete néztem vissza a Mass Effect 2-höz és határozottan állítom, hogy a mai napig remek élményt nyújt, de egy jó remasteredre nyilván nem mondanék nemet.

Érdemes még megemlíteni az EA tulajdonában álló hányattatott sorsú BioWare-t is, akiknek a Mass Effect széria földbeállítása és az Anthem csúfos bukása után, egyetlen makulátlan hírű franchise-uk a Dragon Age maradt, melynek kapcsán szintén nem hiú ábránd bejelentésekre számítani. 

Ezek persze csak a mi reményeink, semmi hivatalos megerősítés nem érkezett egyikhez sem. Ti milyen bejelentésnek örülnétek? Jöjjön folytatás a régi nagy címeikhez, fogjanak hozzá a felújításokhoz, esetleg hagyják a múltat békén nyugodni, és jelentkezzenek új IP-kkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)