Hirdetés

Az EA négy részre oszlik

|

Na persze nem kell megijedni, csak átszervezés fog történni az EA-n belül, így a kiadó négy nagy részlegre fog bomlani.

Hirdetés

A részlegek a következőek lesznek: EA Games, EA SPORTS, EA Casual Entertainment és végül, de nem utolsó sorban The Sims. Mindegyik részleg a saját területén fog tevékenykedni, a modell tehát:

  • EA Games: Frank Gibeau vezetése alatt az átlagos EA gondozásában megjelenő gámák. Részlegprojectek:Need for Speed, Medal of Honor, SPORE, Battlefield, Burnout, Command & Conquer, The Simpsons
  • EA SPORTS: Joel Linzner felügyeli a részleget, amely a játékipar sport zászlóshajóit tartalmazza, pl.: Madden NFL, NBA Live, FIFA Soccer, Tiger Woods PGA TOUR, NHL Hockey és a NASCAR
  • EA Casual Entertainment: Kathy Vrabeck részlege könnyebb, családoknak, casual gamereknek szánt projectekkel foglalkoznak, pl.: Harry Potter, Boogie
  • The Sims: Nancy Smith a teljesen különváló Sim branddel foglalkozó csoportot kapja. Az összes Sims játék innen fog kifutni. Projecttervezetek: MySims Wii-re és Nintendo DS-re, SimCity Societies, és The Sims Castaway Stories.

A négy csoportot továbbá egy általános kiadói, és egy fejlesztésekkel foglalkozó minirészleg támogatja. Az átállást az elkövetkező 4-5 hónap alatt teljesen végig kívánják vinni, és az EA reménye szerint a rendszer gazdaságosabb lesz, és jobban támogatja majd az új ötleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)