Hirdetés

Az EA olcsóbb PSP gépeket akar

|

Az Electronic Arts egyik fejese, név szerint Larry Probst egy interjúban elmondta, hogy a Sony bizony túl drágán adja a PlayStation Portable konzolt.

Hirdetés

A Sony 2004 végén indította útjára nagyszerű kézikonzolját PlayStation Portable néven. A premier óta több millió darabot adtak el belőle és az elkészült játékok száma is igen magas már. Az árral azonban továbbra is gondjaink lehetnek, hisz még mindig legalább 249 dollárt kérnek el érte világ szerte. Larry Probs azonban úgy gondolja, hogy a Sony 100 dollárért is adhatná a gépeket, így szélesebb körben tudna elterjedni a konzol és még több játékot lehetne értékesíteni rá. A megfelelő média lejátszó és kép nézegető funkcióknak hála, ha játékra nem is, de ebben az árban kitűnő média lejátszónak már simán be lehetne szerezni egy PSP-t. Reméljük hallgat majd a Sony az EA tanácsára.

Platformok: Sony PSP
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)