Hirdetés

Az EA perel a The Ville miatt

|

Az EA nagyon nem örül annak, hogy a Zynga készített egy Sims szerű játékot. Elkezdődött a pereskedés.

Hirdetés

A Facebook játékairól ismert Zynga anno a Farmvillel nyerte meg a közösségi háló játékosainak nagy részét. Mára már megkopott az egykori óriás dicsősége, de nem adja fel, folyamatosan hozza új játékait, ezúttal The Ville címen. A The Ville című játékban hasonló a feladatunk, mint az EA alkotásában, a Sims Socialban. Adott a karakterünk, akinek a mindennapi életét irányíthatjuk, összeismertethetjük barátaink karaktereivel, és gondoskodhatunk alapvető igényeiről.

A hasonlóság tagadhatatlan, az EA pedig azonnal jogi útra terelte az ügyet. „A jogi ok tiszta. A kreatív csapatunk tagjai is úgy érzik, hogy kemény munkájuk gyümölcsét és ötleteiket lemásolták, így nyílván van érzelmi indíték is.” A Maxis ügyvezető igazgatója, Lucy Bradshaw elmondta, hogy nem ők az elsők, akiket zavar a Zynga tevékenysége, épp ezért úgy érzik itt az ideje, hogy valaki fellépjen eme tevékenység ellen. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)