Hirdetés

Az EA Play is bekerül az Xbox Game Pass Ultimate-be

|

A korábban EA Access néven ismert szolgáltatásra sem kell majd külön előfizetnie az Xbox Game Pass Ultimate felhasználóinak.

Hirdetés

Eddig sem éreztük úgy, hogy nem éri meg előfizetni az Xbox Game Pass Ultimate-re, de a Microsoft illetékesei folyamatosan azon dolgoznak, hogy a felhasználók még boldogabbak legyenek. A szolgáltatás jelenleg az Xbox Game Pass PC-s és Xbox One-os változatához kínál hozzáférést, illetve jár vele az Xbox Live Gold minden előnye, szeptember 15-én bekerül az xCloud felhőszolgáltatás is, és még idén beforog az EA Play, mely néhány héttel ezelőttig még EA Accessként és Origin Accessként volt ismert.

Hirdetés

Az Ultimate előfizetői Xbox One-on, Xbox Series X-en és Series S-en, valamint Windows 10-es PC-ken is játszhatnak. A szolgáltatás több mint 60 játékot foglal magába, ráadásul az összeolvadásnak köszönhetően jutalmak is járnak ezekhez, kedvezményeket érvényesíthetünk majd digitális vásárlások esetén, hozzáférhetünk próbaverziókhoz, és pár címet Androidon is játszhatunk majd.

Mindez még csábítóbbá teszi az Xbox Series konzolokat, melyek egyaránt november 10-én jelennek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)