Hirdetés

Az EA-t perli a Madden sorozat atyja

|

Újabb per elé néz az Electronic Arts, ezúttal Robin Antonick jóvoltából.

Hirdetés

A legelső Madden NFL játék készítője ugyanis azzal vádolja a videojáték-óriást, hogy több tízmillió jogdíj kifizetését tartották vissza, miközben többmilliárdnyi bevételük származott belőle.

 

Az ezidáig több, mint 85 millió példányban eladott, 20 éve létező sorozatot Robin Antonick indította útjára, és 1986-ban kötött szerződést az Electronic Arts-szal a kiadásról. Azóta sok idő eltelt, az EA pedig úgy tűnik, 1992 óta elfelejtette Robin számára a részesedését fizetni, ráadásul a megkérdezése nélkül adták ki különböző platformokra. A kiadó összesen több, mint 4 milliárd dollárnyi haszonnal számolhat, és nem tudni, a fiatalember miért csak most nyújtotta be a vádiratot.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)