Hirdetés

Az EA tagadja, hogy az új Halót okolta volna a Battlefield 2042 bukásáért

|

Mégsem úgy zajlott le az a beszélgetés, ahogy értesültünk róla, és nem a Halo Infinite a hibás?

Hirdetés

Tavaly is bőven kijutott olyan játékokból, amelyek valószínűleg kevés örömöt okoztak a játékosoknak, de a Battlefield 2042 sajnos még ebben a kategóriában is kiemelkedőnek számít, mivel valami nagyon félremehetett a megjelenése előtt.

Amíg a rajongók leginkább a hiányosságokat és a technikai problémákat okolták a lövölde csúfos bukásáért, addig látszólag az Electronic Arts nem volt hajlandó vállalni a saját felelősségét, és inkább a koronavírus-járványt, valamint az új Battlefield után megjelent Halo Infinite-et okolta. Vagy mégsem?

Hirdetés

A kiadó kommunikációért felelős fejese, John Reseburg időközben egy közleményben reagált a téma kapcsán, és máris picit árnyaltabb lett a helyzet:

"Ezek a tudósítások nem pontosan rögzítik a megbeszélést és a kontextust, ami egy részletekbe menő, nagyon szerény belső beszélgetés volt a friss Battlefield rajtjáról. Kulcsfontosságú tudásról és a megvalósítani kívánt lépésekről volt szó, nem a külső hatások okolásáról."

- igyekezett tisztázni a helyzetet Reseburg.

Persze ilyen esetben felmerülhet az emberben, hogy az EA csak ezzel próbálja meg csillapítani a kedélyeket. Viszont azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy az eredeti sztori is gyakorlatilag csak egy erősebb lábakon álló pletyka, aminek tartalma nyilván még jobban felbosszanthatja a Battlefield 2042 miatt dühös játékosokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nehéz tehát eldönteni, hogy még jobban haragudjunk-e az EA-re, vagy sem, de sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a legendás sorozat legfrissebb felvonásának befellegzett, mivel nem bővelkedik játékosokban, és azt sem tudni, mikor fog végre jobb élményt nyújtani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)