Hirdetés

Az EA újabb fontos játékot költöztetett át Steamre

|

Mostantól a Valve launcherében is a könyvtárunkhoz adhatjuk a BioWare Star Wars univerzumában játszódó MMO-ját.

Hirdetés

Az Electronic Arts még tavaly jelentette be, hogy PC-s játékaik esetében szakítanak az évek óta tartó hagyománnyal, hogy kizárólag Originsre pakolják fel őket, így az elmúlt majd egy évben rengeteg EA cím került fel a Steamre is.  Most egy újabb klasszikussal gazdagodik a lista, melynek a Star Wars rajongók örülhetnek kifejezetten.

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republic egy ideje már ingyenes, így nem kell újra megvásárolniuk azoknak, akik szeretik a játékaikat egy launcheren belül tartani. A BioWare Austin által fejlesztett MMO 2011-ben jelent meg, de az alkotók a mai napig kalapálják hozzá az újabb és újabb tartalmakat, nem is beszélve arról, hogy ehhez érkeznek a videojátékok történetének talán legütősebb előzetesei is.

Ha tehát eddig csak az tartott vissza titeket, hogy eddig nem tudtátok a Steamen keresztül elérni a játékot, akkor most mindenképp érdemes adnotok neki egy esélyt, mert ebben a kalandban még a mai napig megmutatkozik a BioWare íróinak zsenialitása, melyet egyre inkább hiányolunk újabb címeikből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)