Hirdetés

Az EA vadonatúj Jason Bourne játékon dolgozik

|

Az Electronic Arts égisze alatt hamarosan újra megoldhatjuk Jason Borune rejtélyét, ezúttal a Starbreeze kapott megbízást.

Hirdetés

A Ludlum Entertainment kizárólagos, az egész világra kiterjedő licencet biztosít az Electronic Arts, Inc számára, hogy utóbbi videójátékokat készíthessen Robert Ludlum művei, köztük a világsikerű Jason Bourne sorozat alapján. A több évre szóló megállapodás alapján készülő első játékot, melynek alapjául a Jason Bourne kötetek szolgálnak, a svédországi Uppsalában működő Starbreeze Studios fejleszti. Többek között nekik köszönhetjük

„Robert Ludlum Jason Bourne figurája az utóbbi évtizedek legemlékezetesebb akcióhőse; kalandjai világszerte lenyűgözték a közönséget" - mondta Mike Quigley, az EA Games marketing részlegének alelnöke. „Az EA-t felvillanyozza a Ludlum Entertainmenttel való hosszútávú együttműködés, mely lehetőséget ad arra, hogy a játékosokkal is megismertessük Robert Ludlum regényeinek rejtelmeit, izgalmait és sodró lendületét".

Mindig olyan intelligensen tud bámulni

bourne.jpg
 

A Starbreeze Studios gárdájának köszönhetjük többek között a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, The Darkness, és a fejlesztés alatt álló Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena játékokat. Tavaly a High Moon Studios tolmácsolásában PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre már kaptunk Bourne ízelítőt, Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy néven. Az Activision-Vivendi házasság megkötése után a jogok visszakerültek a Ludlum Entertainment kezébe.

Az EA hivatalos közleményében nem közöl pontos részleteket a készülő játékról, valamint nem tett említést a támogatott platformokról sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)