Hirdetés

Az EA varázslós shootere a te gépedet is megizzaszthatja

|

A Forspokenre hajazó Immortals of Aveum gépigénye mellett megkaptuk az első gameplay videóját is.

Hirdetés

Az Immortals of Aveum még a tavalyi The Game Awards során mutatkozott be, mint a legújabb EA Originals-cím, amely egy egyjátékos, történetközpontú, varázslatokra fókuszáló FPS lesz. A sztori főszereplője egy elit csapat egyik tagja, Jak, aki nem kevesebbet szeretne, mint megmenteni a világot a pusztulástól, ennek eléréséért cserébe pedig nem fél bepiszkolni a kezét. 

A Forspokenre emlékeztető, de az Ascendant Studios bevallása szerint a Hereticet megidézni akaró projekt megjelenése már nincs messze, hiszen ha semmi nem jön közbe, akkor nyáron be is futhat, viszont a csapat lassan adagolja csak az információkat róla. Most éppen a gépigény került sorra. 

Hirdetés

Az Ascendant Studios elnöke, Mark Maratea szerint a fejlesztés kezdetétől fogva az volt a céljuk, hogy valóban egy újgenerációs élményt alkossanak: többek között részletgazdag textúrákat, az átvezetők minőségét ígérő játékmenetet, minőségi fényeket és árnyékokat, általunk létrehozott új utakat és felfedezési módokat, valamint áll-leejtő pillanatokat ígérnek, például lesz olyan is, hogy egy több mint 100 méteres mechen harcolunk, egy 4090-es videokártyával pedig olyan érzésünk lesz, mintha egy mozifilmmel játszanánk. Az új gameplay trailerrel ízelítőt is kapunk mindebből: 

Ilyen hangzatos ígéretek után nem meglepő, hogy a játék nem éri be egy gyenge PC-vel, azon viszont ennek tudatában is csodálkozni fognak páran, hogy milyen vassal hajlandó csak elindulni és milyen követelményeket támaszt az ajánlott szinthez, ami 1440p-s felbontást és 60 fps-t garantál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Immortals of Aveum gépigény

Immortals of Aveum minimum gépigény:

1080p, 60 fps, low-medium beálítások

  • Op. rendszer: Windows 10 64-bit
  • Processzor: Intel Core i7-9700 vagy AMD Ryzen 7 3700X
  • Videokártya: Nvidia GeForce RTX 2080 Super (8 GB) vagy AMD 5700 XT (8 GB)
  • RAM: 16 GB (dual-channel)
  • Szabad hely: 110 GB SSD

Immortals of Aveum ajánlott gépigény:

1440p, 60 fps, medium-high beállítások

  • Op. rendszer: Windows 10 64-bit
  • Processzor: Intel Core i7-12700 vagy AMD Ryzen 7 5700X
  • Videokártya: Nvidia GeForce RTX 3080 Ti (12 GB) vagy AMD Radeon 6800 XT (16 GB)
  • RAM: 16 GB (dual-channel)
  • Szabad hely: 110 GB SSD

Az Immortals of Aveum a PC mellett jönni fog PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra is július 20-án. Kíváncsian várjuk, hogy mit sikerül betartani az említett ígéretek közül és hogy a játék minősége valóban indokolni fogja-e a fenti rendszerkövetelményeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)