Hirdetés

Az EA-nek fogalma sincs, hogy melyik konzolgenerációban vagyunk

|

A Wild Hearts az EA szerint egy 5. konzolgenerációs játék, de sehogyan nem jön ki a matek.

Hirdetés

Megtörtént a legalább egy tucat ember által toporzékolva várt Wild Hearts bejelentése. Az első trailer szokás szerint nem árult el sokat, de gyönyörű helyszíneket és izgalmas szörnyeket láthattunk: ez bizony egy Monster Hunter klón, és az első videó ezt megsem próbálja letagadni.

Magáról a játékmenetről persze még mindig alig tudunk bármit, de a célplatformok, az árazás és a megjelenési dátum már kiderült -csak közben az EA benézte a konzolgeneráció megjelölését.

Néhány pillanat erejéig az EA "Gen 5" jelzővel illette az Xbox Series X/S-t és a PlayStation 5-öt, valósznűleg utóbbi számozása okozott némi zavart.

Hirdetés

Az általánosan elfogadott osztályozás szerint jelenleg valójában a 9. konzolgenerációban vagyunk, de a konzoltörténelem kacifántos, nem összehangolt megjelenései nehezen rendezhetők ilyen könnyen egy vonalba (sok sikert mindenkinek, aki el akar kezdeni vitatkozni a Nintendo Switch hovatartozásáról).

Az EA gyorsan ki is húzta a Gen 5 megjelölést, de ez nem is kell: a lényeg, hogy a Wild Hearts PC-re, PS5-re és Xbox Series gépekre érkezik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)