Hirdetés

Az ECTS díjak

|

Ebben az évben is kiosztották az ECTS díjakat, melyek az idei játékkiállítás legjobb darabjai voltak. A nyertesek a következők: Az év konzolja: PlayStation 2 (Sony) Az év hardvere: NVIDIA GeForce 3 Az év konzol játéka: Gran Turismo 3 (Sony) Az év PC-s játéka: Max Payne (Take Two) Az év legjobb kiadója: Ubi Soft A show legjobb játéka: Denki Blocks – Game Boy Advance (Rage) A show legjobb PC-s játéka: Project Nomad (CDV) A show legjobb konzol játéka: Universal Studios – Game Cube (Kemco) A show legjobb kézi játéka: Denki Blocks – Game Boy Advance (Rage) A show legjobb multiplayer játéka: Anarchy Online (Funcom) Ezen felül voltak még díjak, de azok bennünket már nem biztos, hogy annyira érdekelnek...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)