Hirdetés

Az eddig bemutatott PlayStation 5-ös játékok nagy része Unreal Engine-t használ

|

A konzolt bejelentő konferenciáról büszkén nyilatkoztak a grafikai motor fejlesztői.

Hirdetés

Hatalmas sikernek könyvelte el a PlayStation 5 bemutatóját az Unreal, ugyanis mint a vállalat legújabb hivatalos közleményéből kiderült, a konzolon futtatott játékok többségét az Unreal Engine-nel fejlesztik. A játékbemutatók az Unreal Engine 4-gyel készültek, tehát a májusban bemutatott Unreal Engine 5-öt még nem alkalmazták. 

Hirdetés

A vállalat a Little Devil Inside, a Kena: Bridge of Spitirs, a Ghostwire: Tokyo, a Godfall, a Returnal, a Sackboy: A Big Adventure, a Stray, a Solar Ash és a The Pathless bemutatójára is büszke, és a fejlesztők nagyon örülnek, hogy ilyen sikeres volt a PlayStation The Future of Gaming rendezvénye. 

Nektek melyik játék mozgatta meg leginkább a fantáziátokat a bemutatók alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)