Hirdetés

Az eddigiektől merőben eltérhet a Detroit: Become Human fejlesztőinek következő játéka

|

A PlayStation-exkluzivitást feladó stúdió a jelek szerint számára ismeretlen műfajban akar szerencsét próbálni.

Hirdetés

Komoly elismertségre tett szert a játékiparban a Quantic Dream, miután az elmúlt években több felejthetetlen sztorivezérelt játékkal örvendeztette meg a gamerközösséget. Biztosan senkinek nem kell bemutatni a Heavy Raint vagy a Beyond: Two Soulst, a Detroit: Become Human pedig egyenesen a PS4 éra egyik legemlékezetesebb egyjátékos címeként vonult be a történelembe.

Arról korábban írtunk, hogy a fejlesztőcsapat már dolgozik egy új projekten, akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy mivel készülnek az új generációra. Fontos megemlíteni, hogy a Quantic Dream és a Sony kizárólagos szerződése lejárt, úgyhogy akár Xboxra és PC-re is már a megjelenéskor jöhet a játékuk.

Hirdetés

De mi lesz ez a játék? A nemrég feltűnt álláshirdetésekben a kanadai csapat meglepő módon "Senior Game Designer - Competitive" pozícióra keres kollégát. A leírásban szerepel, hogy kompetitív vagy stratégiai játékokban szerzett komoly dizájneri tapasztalatokra van szükség, illetve fontos, hogy a leendő kiválasztott jól ismerjen több ilyen játékot is, amikkel jó, ha a mai napig aktívan játszik.

Keresnek továbbá egy "Game Economy Designert" is, akinek a feladata a játék pénzügyi modelljének felépítése mellett az lesz a feladata, hogy folyamatosan monitorozza, hogy a játékosok hogyan viszonyulnak egyes kiegészítőkhöz, hogy a későbbiekben az alapján tudják finomhangolni a tartalmakat a megjelenés után is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szerintetek elképzelhető, hogy a narratív fokuszú játékoktól elkanyarodva a Quantic tényleg valamilyen kompetitív többjátékos címen dolgozik, ami akár több platformon is megjelenhet majd? Azért ez talán még a leírást visszaolvasva is elég meredeken hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)