Hirdetés

Az egekben a Cyberpunk 2077 eladásai, megtudtuk, mikor jön az első kiegészítő

|

A CD Projekt RED elárulta, mennyi fogyott eddig a Cyberpunk 2077-ből és a The Witcher sorozat részeiből.

Hirdetés

Lassan eljön az az idő, amikor már csak halvány emlékeink lesznek arról, milyen rosszul indult a Cyberpunk 2077, mennyire kiábrándítóak voltak a konzolos változatok. A CD Projekt RED ugyan nem tett meg mindent, hogy a startra kész legyen a játék, de az elmúlt közel másfél évben rengeteget javított rajta, ami sokakat bátorított vásárlásra.

Ma megtudtuk, hogy a játékból több mint 18 millió példány talált már gazdára, míg a The Witcher sorozat 65 millió felett jár, és ebből 40 milliót a The Witcher 3: Wild Hunt tesz ki. Annyit érdemes tudni, hogy a CP2077-nél a ténylegesen eladott, vásárlóknál landoló játékok számát közölték, a The Witcher 3-nál ellenben azokét, amiket a viszonteladók vásároltak meg (de nem lehet sokkal magasabb az értékesített játékok számánál).

Hirdetés

A stúdió pénzügyi vezetője, Piotr Nielubowicz elmondta, elégedettek a játék állapotával, bátorítják őket a next-gen változatokra érkező pozitív reakciók, és a kiegészítőkre koncentrálnak a továbbiakban, amik viszont leghamarabb 2023-ban jelenhetnek meg. Az elsőről további részleteket még idén elárulnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A csapat meglehetősen elfoglalt: már formálódik a következő The Witcher játék, ami Unreal Engine 5-tel készül, és átvették az orosz Saber Interactive-tól a The Witcher 3: Wild Hunt PS5-ös és Xbox Series X|S-es frissítésének fejlesztését, amit egyúttal határozatlan időre elhalasztottak. Mindeközben a háttérben dolgoznak új, be nem jelentett projektek tervezésén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)