Hirdetés

Az egyik fejlesztő 175 óra után sem fejezte még be a Cyberpunk 2077-et

|

Ahogy a The Witcher 3: Wild Hunt, ez sem lesz egy hétvége alatt ledarálós.

Hirdetés

Mielőtt vasvillát ragadva megindulnátok a CD Projekt RED irodája felé, mondván ha a fejlesztők már annyit játszanak vele, amennyit akarnak, nektek is jogotok van ehhez, vegyétek figyelembe, hogy a játék alapvetően már régóta kész, de a srácok a hibákat vadásszák, hogy amikor két hét múlva eljön a megjelenés napja, mi már egy készre csiszolt terméket kapjunk.

A Cyberpunk 2077 egy óriási, tartalmas játék lesz, melynek bejárható területe ugyan kisebb, mint a The Witcher 3-é volt, Night City részletessége, mélysége jóval nagyobb. Ezért lehet az, hogy az egyik fejlesztő már 175 óránál jár, és mégsem jutott el a sztori befejezéséig.

Hirdetés

Łukasz Babiel, a minőségellenőrzési részleg feje Twitteren posztolt arról, hogy már 175 óra 43 percnél jár, és a Nomad életutat választotta a három lehetséges variáció (Streetkid és Corporate a másik kettő) közül. Az egyik érdeklődőnek válaszolva elmondta, nem arra törekszik, hogy mindent megcsináljon, viszont lopakodva játszik, kihasználva az összes lehetőséget, és a legdurvább nehézségi fokozatot választotta.

Persze az, hogy végül mennyi idő alatt fogjuk tudni ledarálni, sok mindenen múlik, de jó tudni, hogy aki akar, ennyi időt is belerakhat. Az biztos, hogy érdemes lesz minden mással végezni a téli szünetig, és onnantól már csak erre fókuszálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)