Hirdetés

Az egyik legjobb GTA 4 kisfilm

|

Több, a játékon belül készült filmecskét láttam már, de ez mindegyiket üti.

Hirdetés

Főszerepben Nico Bellic, mint Nico Bellic, valamint Roman, az unokatestvér!

Készüljetek fel 13 percnyi, őrült tempójú üldözéses jelenetnek, melyben nem csak repülő testek, de repülő autók is lesznek, hatalmas robbanások, fegyverek, kézigránátok és egy gyönyörű Dodge Charger társaságában. Voilá:

A Grand Theft Auto IV 2008. áprilisi megjelenése óta 20 millió (!) játékost varázsolt el, így joggal mondhatjuk, hogy jól sikerült kis alkotás. A játékhoz később megjelent a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony kiegészítők, majd egy lemezen, Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City címen. Úgy tűnik, a Rockstar Games nem tud melléfogni, következő nagy durranásnak ígérkező alkotásuk az L.A. Noire lesz, mely májusban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)