Hirdetés

Az egyik legnagyobb kiadó bejelentette, ők bizony nem hagyják ki a 2022-es gamescomot

|

A PlayStation a 2022-es gamescomot is kihagyja, de van, aki ott lesz Kölnben.

Hirdetés

Korábban már kiderült, hogy a Nintendo, a Take-Two, az Activision Blizzard és a PlayStation sem lesz ott a Gamescom: Opening Night Live show-n, illetve úgy általában a kölni rendezvényen, most viszont a Ubisoft bejelentette hivatalosan is, hogy ők nem hagyják ki az idei gamescomot.

Augusztus 24. és 28. között tehát érdemes lesz majd nagyon figyelni azoknak, akik várják már a Ubisoft legújabb játékait.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, mire számíthatunk tőlük, hiszen az Assassin's Creed széria jövőjéről csak szeptemberben akarnak majd mesélni egy külön eseményen, a Prince of Persia: The Sands of Time Remake pedig csak nemrégiben váltott fejlesztőcsapatot, hosszú idő még, mire gatyába rázza valaki a projektet. 

Indulhat tehát a találgatás: mivel rukkol elő a gamescomon a Ubisoft? Végre szó esik a régóta rejtegetett Beyond Good & Evil 2-ről? Netán a Skull & Bones kapcsán leszünk okosabbak? Vagy valami egészen meglepő húzással készülnek? 

A gamescom augusztus 24-től 28-ig tart majd, de maga a Gamescom: Opening Night Live show már 23-án este érkezik. Utóbbit természetesen mi is élőben fogjuk közvetíteni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)