Hirdetés

Az Elden Ring alkotója nem is érti, hogy mitől lett a játék ennyire sikeres

|

Hidetaka Miyazaki is látja, hogy mekkora dobás lett az Elden Ring, de fogalma sincs, hogy ez hogyan történt.

Hirdetés

Amikor elérkezik az idő az év játékainak megválasztására, az emberek hajlamosak elfelejteni az év első szakaszában érkezett címeket. Ezúttal kicsit más a helyzet, mivel az Elden Ring akkorát szólt, hogy arra nehéz lenne nem emlékezni.

A FromSoftware legutóbbi alkotása több mint 16,6 millió példányban fogyott világszerte, és minden egyes játékosa az egekig magasztalta. Mind a kritikusok, mind a rajongók egyetértettek abban, hogy ez a FromSoftware eddigi legjobb munkája.

Az Elden Ring olyan jól sikerült, hogy még a PlayStation Partner Awards 2022-n is tarolt. A rendezvényen kiosztották a legjobb PS-játékoknak járó díjakat, és az Elden Ring is megkapta a sajátját, köszönhetően az elképesztő eladási számainak.

Hirdetés

A vicces része a sztorinak, hogy a díj átvételekor a játék rendezője, Hidetaka Miyazaki egy kicsit összezavarodott: nem is érti, hogy mitől lett az Elden Ring ekkora siker.

"Nem elemeztem nagyon a dolgot. Tény, hogy magasabbak voltak az eladásaink az előző játékainkhoz képest, de fogalmam sincs, hogy miért. Szóval még ha meg is próbálnám megismételni a sikert, még akkor sem tudnám.

Próbálok nem túl sokat gondolkodni ilyesmin, mert szerintem analizálni a sikert, és újra tudatosan azt hajkurászni, egy rossz ötlet."

Miyazaki megígérte, hogy a jövőben is pont úgy fogja felépíteni a játékait, mint eddig, mi pedig ennél többet nem is kívánhatnánk a mestertől.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)