Hirdetés

Az Elden Ring is megkapta a maga belsőnézetes modját

|

Ha még személyesebbé szeretnéd tenni a FromSoftware játékát, akkor itt a tökéletes eszköz hozzá.

Hirdetés

Az Elden Ring egy hatalmas és csodálatos akció-szerepjáték, ami a játékosok mellett a kritikusokat is lenyűgözte. A közösség a mai napig felhozza a játékot minden lehetséges beszélgetésben, ami köszönhető részben az érkező új kiegészítőnek, és a modderek által életben tartott alapjátéknak.

A legutóbbi csodát Dasaavnak köszönhetjük, aki komoly melót ölt bele egy minden szempontból lecsiszolt FPS-nézetű élmény megteremtésébe. Ez a belsőnézetes Elden Ring mod talán a legjobb, amit eddig láttunk.

Hirdetés

Mivel az Elden Ringet TPS-nézetre teremtették, a játék mechanikái értelemszerűen átalakításra szorulnak, ha FPS-nézetbe helyezzük az eseményeket. Dasaav ugyanakkor kikötötte, hogy csak és kizárólag ahhoz nyúlt hozzá, amihez feltétlenül muszáj: a First Person Souls című modja szinte érintetlenül hagyja az összes játékelemet.

Ha érdekel benneteket a mod, akkor itt megtaláljátok a szükséges fájlokat és leírásokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)