Hirdetés

Az Elden Ring játékosai rátaláltak egy titkos átjáróra, ami csak egy fal ütlegelése után nyílik meg

|

Ennek következtében most az egész közösség falakat csapkod.

Hirdetés

Aki pörgeti az Elden Ringet, az előbb-utóbb rájön, hogy vannak a játékban rejtett átjárók, melyek új helyszínekhez vezetnek. A mostani felfedezés annyiban más, hogy ezeket az átjárókat nevetséges mennyiségű ütéssel lehet csak felfedezni.

Ahhoz, hogy a lenti videóban látható hamis fal eltűnjön, legalább 50 ütést kell mérni rá. A szobába egyébként egy normális átjáró is vezet, de ha már ott vagyunk, akkor miért is ne vágnánk hozzá a kardunkat egy szokásos falnak tűnő téglahalmazhoz?

Hirdetés

Polygon egyébként utánajárt a dolognak és kiderült, hogy a Volcano Manor falai nem úgy viselkednek, mint a többi rombolható felület. Nincs rombolás hang, ráadásul ezek a falak visszatérnek, ha a karakter lepihen egy Site of Grace-nél.

A közösség most keményen dolgozik azon, hogy minden ilyen hamis falat felfedezzen, és legalább egy másikat már találtak is.

Sok sikert kívánunk mindenkinek, aki a következő napokat falcsapkodással tervezi tölteni. Addig mi megyünk ütlegelni a bossokat. Azokkal is van elég gondunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)